Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchJune 2012
S M T W T F S
     
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

February
January

December
September
August
June
May
April
February

December
November
October
September
June
May
April
February
January

December
November

Podcastens julspecial! Vi testar massor av glögg i sändning och allt spårar ur! - Skärpning Blossa! Johan är äntligen tillbaka! Mannen, myten, legenden & livsstilen Stefan "Grabben" Randström gästar studion. Akvariet på Mittis är en riktig härdsmälta. Stockholms elitbögar slår klorna i Grabben. Vi i studion gillar "STARKT". Vem vinner? LN i Hangaren eller Julröjjet på Steam Club? Vet ingen vad den fete på bas i Van Halen heter? Grisfotsfrossa bra eller anus? Alexander Bard suger in lyssnarna till podden! Die Hard - den mest underskattade julfilmen!? Vi avslutartar podden med den kanske bästa jullåten någonsin och ringer Arne Weise som önskar alla lyssnarna God Jul!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_5_Julavsnittet.mp3
Category:general -- posted at: 11:41pm CEST

Basketpoddens Henrik Broman gästar Bosses Pojkar och berättar bland annat om vad som krävs för att göra en riktigt bra och korrekt lista. Vad är en arbetskollega och vad är en kompis? Är Ånge redo för världens stösta Märklin-tågbana? Är inte Janssons Frestelse värd en högre placering än nummer tre på julbordet? Det är skitenkelt att göra parodi på Skate-Punk. Vi dricker kiss och har det jävligt trevligt och Bromans pappas kuk är fortfarande nummer ett!

Direct download: Bosses_Pojkar-_Avsnitt_4_-_Satan_va_listigt.mp3
Category:general -- posted at: 12:26am CEST

Ett 10 minuter kort skitavsnitt! På grund av Henriks Vinterkräksjuka är Bosses Pojkarstudion satt i karantän. Johan och vår tilltänkta gäst denna vecka var förbjudna att komma till veckans inspelning. I väntan på att nästa "RIKTIGA" Bosses Pojkar avsnitt kommer ut rekomenderar Henrik några andra podcasts att ladda ner och lyssna på tills dess. Henrik letar även efter tips på Facebook hur man förebygger för att inte få och hur man skall bete sig om man ändå fått vinterkräksjukan. (Det går sådär!) 

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_3_-_Skitavsnittet.mp3
Category:general -- posted at: 7:00am CEST

Johan dikterar vilkoren på distans. Therese kommer in och räddar hela avsnittet. Hasse Aro tar över som Poster Boy för könsskador efter Dieter Bohlen i Modern Talking och framtiden för Söderins Gatukök bedöms som extremt tuff! 

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_2_-_Hasse_Aro_som_Poster_Boy.mp3
Category:general -- posted at: 10:46pm CEST

Henrik och Johan snackar högt och lågt om allvar och strunt! Johan avfärdar sockerkicken som en ren myt och Henrik förvandlas till iPerson & Mr Soffa!

Direct download: Bosses_Pojkar_Avsnitt1_nytt_ljud.mp3
Category:general -- posted at: 3:09pm CEST