Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchJune 2013
S M T W T F S
     
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

February
January

December
September
August
June
May
April
February

December
November
October
September
June
May
April
February
January

December
November

Stryprunka. Vem är gud? Massa snack om karma och att träd utan löv ser ut som lungor! Inga ämnen är för små eller för stora när Henrik, Johan och Stefan låter mikrofonerna stå på efter inspelningen av avsnittet 20: Glöggprovarfylla. Igen. Här kommer nu detta alkoholsvammliga extramaterial er till godo.  

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_21.mp3
Category:general -- posted at: 1:40pm CEST

Det lackar mot jul. Åter igen testar och betygsätter Henrik, Johan & Stefan glögg som dom konsumentupplysare dom är! Ni lyssnare måste ju få guidning i vad fan ni skall inhandla inför julens fylla. Det slutar ju så klart i katastrof. Johan delger sin livsstil: Mumma! Memma! Mutta! Precis som förra gången vi tre spelade in så drar en storm in över oss. Vi kör Veckans-Lista från samma lyssnare som sist.  Vad är det som är så bra med orten Ånge? Ett otroligt sörplande, smackande, drickande och ätande. Ett riktigt härligt och fyllaktigt avsnitt! En total repris av förra julens succéavsnitt Glöggprovarfylla. Vi avslutar hela skiten med Stefans visdomsord i form av en sång. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_pojkar_-_Avsnitt_20.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Grymma Athena Afshari gästar podden. Vi snackar om att följa sina drömmar, Kartellen och Timbuktus käftsmäll på Jimmy Åkesson, jornalistik och studier, hur vidrigt det är med rasism, vilken stor idol Pippi Långstrump är. Det visar sig att Athena glömt bort var hon är född och att Henrik vågar inte läsa Kristian Gidlunds bok "I kroppen min". Det blir stundtals starka känslor men också många skratt. Coca Cola-torsken Athena känner sig ibland som 10 år. Vi klämmer också av Veckans-Ångestlista. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avnitt_19.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Gävleborgs David Beckham. Johan Mattsson gästar Bosses Pojkar och vi snackar mobbning, mikro-öl, komplimanger och sexfantasier och även tårtningen av av Jimmy Åkesson mitt i Hippster-Meckat kring Nytorget på Södermalm avhandlas. Finns ens Hippstern längre? Johan lanserar teorin att arkitekter gärna blir fascister och vi listar Allsvenskan 2013 efter Pagrotsky-modellen. Bosses Pojkar utvecklas till en konspirationspodcast under inspelningen. Ibland är detta ett riktigt mörkt men äkta avsnitt. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_18.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Henrik är ensam i studion i detta korta avsnitt. Vi river bland annat av lyssnaren Hans "Hasse" Jonssons inskickade lista på dom fem värsta/sämsta vinnare av Nobelpriset. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_17.mp3
Category:general -- posted at: 6:30pm CEST

I avsnitt 15 pratade vi bland annat om den vidriga internatskolan Lundsberg. Då karusellen och idiotin runt skolan verkar fortsätta snurra så får ni nu en ur avsnitt 15 tidigare bortklippt snutt där jag och Mattias Bengtsson som var gäst i podcasten snackar om Jan Guillio och hans succéroman Ondskan. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_16.mp3
Category:general -- posted at: 5:07pm CEST

Avsnittets gäst är en Mac-expert, ett freak, en frimurare och en flitig Bosses Pojkar lyssnare. Vi snackar om tro och bibeln, även om en oduglig tjockis från Ånge, om cykling och massa annat. Kommer någonsin något av den som gjort Ultima Thules skivomslag säljas på Bukowskis? Vi drar ett fint lyssnarmejl och en riktigt udda Veckans-Lista. Var hemma är eller inte är och uppväxt avhandlas. Givetvis kan vi inte hålla oss från att prata om Lundsberg och all skit som har hänt där. Den gamla skolgårds böghögen kommer också på tal. Detta blir ett speciellt samtal då gästen hört alla tidigare avsnitt och själv bett att få komma och snacka lite allvar och lite skit. HÅLL TILL GODO!

 

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_15.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Skådespelaren och komikern Elina Du Rietz gästar podcasten. Vi snackar så klart Stand-Up och skådespeleri. Hur det är att jobba som sällskapsdam i Tokyo. Fastning, tarmrensning, tarmsköljning och rektoskopi avhandlas. Jag ställer frågan -kan man skämta om allt? Veckans-Lista bränns så klart av. Henrik hoppas han är feminist. Baciller är det superskurkarna bland bakterier? Socker visar sig vara ett hett ämne. Kommer Elina komma iväg till Grekland? Höstblåsor mitt i sommaren!? Kan man vara hippie och adlig som satan samtidigt? Ett riktigt härligt och hälsosamt avsnitt! HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_14.mp3
Category:general -- posted at: 12:00am CEST

Efter inspelningen av avsnitt 12 - En halv minut potatismagi! så lät vi mikrofonerna stå på. Lyssna på när Thobias och jag snackar om inspelningen av avsnittet. Vi hinner med prat om lite annat också. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_12_-_Eftersnack.mp3
Category:general -- posted at: 3:41pm CEST

Ett härligt avsnitt som går i ett rasande tempo! Vi snackar dödsångest och reinkarnation, hur det är att jobba med Josef Fares, nykterhet. Hur det är att komma ut som bisexuell? Vi pratar radio, framtiden och kör givetvis Veckans-Lista. Vi både dricker och berömmer Godmorgon juice. Tobbe lär ut hur man uttalar ordet raggmunk. Transylvias skor kollas in och vi kommer av någon anledning även i detta avsnitt in på snoppar. En riktigt skön stund! HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_12.mp3
Category:general -- posted at: 12:00am CEST

Justin Bieber har varit i Stockholm för tre utsålda konserter. Gammel media har fullkomligt överöst oss med Bieber-runkeri och nätet har fullkomligt exploderat i hyllningar och hat. Precis allt har i några dagar handlat om och cirkulerat kring en 19-åring från Canada. För att förstå lite mer om detta fenomen begav jag mig till ett totalt Belieber-belägrat Grand Hotel och Globen i hopp om att få svar på mina funderingar. Vet inte om jag förstår Justin Bieber så jävla mycket bättre nu, men det skiter jag i för jag har haft så många fantastiska möten med hans fans. (Beliebers) Har nog aldrig mött så mycket kärlek, förväntan, gemenskap, glädje och kamratskap. Det är dom som är dom intressanta, inte han. Helt fantastiskt!

 

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_11.mp3
Category:general -- posted at: 11:45pm CEST

Dansbandsstjärnan Micke Mårtensson från bandet Highlights gästar podcasten. Allt spelas in på ett hotellrum som bekostas av Kanal 5. Vi snackar mysiga ungdomsminnen från olika lador. Det går tyvärr inte så vilt till på dansbandsturné som man vill att det ska göra. Makrill i tomatsås toppar Veckans-Lista. Henrik skulle inte kunna suga av någon med kondom på fyllan på grund av lukten. Vi pratar om Kräk-Eva . Lemmy i Motörheads alkoholintag avhandlas. Det blir så klart en hel del tugg om dansband och Carina Bergs bärbara talkshow. Micke försöker prata om Anders Lundin till tonerna av Henriks toalettbesök. (Det går sådär!) Vi konstaterar att hemma kommer alltid vara hemma! Arnie är en speciell kille. Ett fullspäckat avsnitt och en jävligt mysig stund! HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_10.mp3
Category:general -- posted at: 11:03pm CEST

Min nya favorit och vän - Underbara designern, dragshow-drottningen, festfixaren, discjockeyn och Stockholmsprofilen Leo Berglund och jag (Henrik "Fisso" Nilsson) snackar strunt efter att ha varit på inspelning av Carina Bergs nya show - "Bergs bärbara talkshow" som vi båda deltar i. (Kanal5 tisdagar 21:00) Avsnittet är inspelat på ett tåg mellan Malmö och hem till Stockholm. (Ursäkta ljudkvalliten!) Vi snackar om TV-showen. Vad är drag? Att Centerns Annie Lööf var en riktigt positiv överraskning. Pistolskytte med lila pistol och mycket mycket mer. Det är folk som satan på tåget. Vi snor några andras platser och tågvärden Åke kommer och stoppar inspelningen. Hela podden avslutas med en riktig dansbandsmacka av bandet Highlights. Håll till godo!

Direct download: Bosses_Pojkar-_Avsnitt_9.mp3
Category:general -- posted at: 6:30am CEST

Johanna Broman gästar Bosses Pojkar. Vispar Stellan Skarskård grädden med snoppen? Och vem är den mystiska kvinnan han har på besök? Är Karlskrona känt för något mer än U137? Henrik mår lite dåligt över att lägenheten varit dränkt i bajsvatten. Johanna hotar knulla cellon bakifrån i Guldrummet. Vi snackar jämnställdhet och kör Veckans Lista. Podcasten finns äntligen på Facebook. Kan man ta beslut på andra grunder än att låta känslorna styra? Henrik håller på att avslöja vilken Talk-Show han håller på att spela in. Pappa Hans penis är fortfarande ohotad etta! Vi går på djupet med personen och fenomenet Marilyn Monroe. Mo Yan går totalt bort på bokrean. Johannas beundrare kommer cyklandes. Detta kan vara det allvarligaste avsnittet av podcasten hittills. (Men det säger ju kanske inte så mycket!) Mycket nöje! Håll till godo!


Vi gästar Corroded på turné backstage på Debaser i Stockholm. Jag och Jens Westin snackar tok, Stora Henrik-Boken och massa andra gamla minnen. (Inte så mycket allvar här inte!) Janne Kask (Brainpool) -Midrock i Ånge! Det var ju där som en i publiken dog, eller hur!? Kommer Brad Pitt spela Jens W i filmen om hans liv? Back In Black den näst bästa AC/DC skivan! Den totala besvikelsen när Ångeborna uteblir. Sveriges elakaste trummis på föräldrarmöre! KNACK! KNACK! -Jag måste pissa! Lille Henrik är en Golden-Shower och onanerar till Modesty Blaise. Om det inte vore nog med det så kör Jens en nål i snoppen! Ett fullmatat avsnitt inspelat mitt i en fest som sker backstage innan Corrodeds gig på Debaser - Medis 24/1 I Stockholm! Lyssna! Njut! Upptäck Dr Boosters hit Sky High! Håll till godo!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_7_-_Backstage_med_Corroded.mp3
Category:general -- posted at: 6:30am CEST

Ett specialavsnitt där vi gör en riktig djupdykning i podcasten. Bjuder bland annat lyssnarna på ett penispratar-medley. Hyllar vår nyss bortgångna farmor. Lyssnar på riktigt fyllesnack. Som vanligt hoppas vi bjuda på en lagomt skruvad och skön mix!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_6_-_Ett_speciellt_avsnitt.mp3
Category:general -- posted at: 6:30am CEST