Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchApril 2013
S M T W T F S
     
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

February
January

December
September
August
June
May
April
February

December
November
October
September
June
May
April
February
January

December
November

Justin Bieber har varit i Stockholm för tre utsålda konserter. Gammel media har fullkomligt överöst oss med Bieber-runkeri och nätet har fullkomligt exploderat i hyllningar och hat. Precis allt har i några dagar handlat om och cirkulerat kring en 19-åring från Canada. För att förstå lite mer om detta fenomen begav jag mig till ett totalt Belieber-belägrat Grand Hotel och Globen i hopp om att få svar på mina funderingar. Vet inte om jag förstår Justin Bieber så jävla mycket bättre nu, men det skiter jag i för jag har haft så många fantastiska möten med hans fans. (Beliebers) Har nog aldrig mött så mycket kärlek, förväntan, gemenskap, glädje och kamratskap. Det är dom som är dom intressanta, inte han. Helt fantastiskt!

 

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_11.mp3
Category:general -- posted at: 11:45pm CEST

Dansbandsstjärnan Micke Mårtensson från bandet Highlights gästar podcasten. Allt spelas in på ett hotellrum som bekostas av Kanal 5. Vi snackar mysiga ungdomsminnen från olika lador. Det går tyvärr inte så vilt till på dansbandsturné som man vill att det ska göra. Makrill i tomatsås toppar Veckans-Lista. Henrik skulle inte kunna suga av någon med kondom på fyllan på grund av lukten. Vi pratar om Kräk-Eva . Lemmy i Motörheads alkoholintag avhandlas. Det blir så klart en hel del tugg om dansband och Carina Bergs bärbara talkshow. Micke försöker prata om Anders Lundin till tonerna av Henriks toalettbesök. (Det går sådär!) Vi konstaterar att hemma kommer alltid vara hemma! Arnie är en speciell kille. Ett fullspäckat avsnitt och en jävligt mysig stund! HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_10.mp3
Category:general -- posted at: 11:03pm CEST

Min nya favorit och vän - Underbara designern, dragshow-drottningen, festfixaren, discjockeyn och Stockholmsprofilen Leo Berglund och jag (Henrik "Fisso" Nilsson) snackar strunt efter att ha varit på inspelning av Carina Bergs nya show - "Bergs bärbara talkshow" som vi båda deltar i. (Kanal5 tisdagar 21:00) Avsnittet är inspelat på ett tåg mellan Malmö och hem till Stockholm. (Ursäkta ljudkvalliten!) Vi snackar om TV-showen. Vad är drag? Att Centerns Annie Lööf var en riktigt positiv överraskning. Pistolskytte med lila pistol och mycket mycket mer. Det är folk som satan på tåget. Vi snor några andras platser och tågvärden Åke kommer och stoppar inspelningen. Hela podden avslutas med en riktig dansbandsmacka av bandet Highlights. Håll till godo!

Direct download: Bosses_Pojkar-_Avsnitt_9.mp3
Category:general -- posted at: 6:30am CEST