Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchDecember 2013
S M T W T F S
     
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

February
January

December
September
August
June
May
April
February

December
November
October
September
June
May
April
February
January

December
November

Stryprunka. Vem är gud? Massa snack om karma och att träd utan löv ser ut som lungor! Inga ämnen är för små eller för stora när Henrik, Johan och Stefan låter mikrofonerna stå på efter inspelningen av avsnittet 20: Glöggprovarfylla. Igen. Här kommer nu detta alkoholsvammliga extramaterial er till godo.  

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_21.mp3
Category:general -- posted at: 1:40pm CEST

Det lackar mot jul. Åter igen testar och betygsätter Henrik, Johan & Stefan glögg som dom konsumentupplysare dom är! Ni lyssnare måste ju få guidning i vad fan ni skall inhandla inför julens fylla. Det slutar ju så klart i katastrof. Johan delger sin livsstil: Mumma! Memma! Mutta! Precis som förra gången vi tre spelade in så drar en storm in över oss. Vi kör Veckans-Lista från samma lyssnare som sist.  Vad är det som är så bra med orten Ånge? Ett otroligt sörplande, smackande, drickande och ätande. Ett riktigt härligt och fyllaktigt avsnitt! En total repris av förra julens succéavsnitt Glöggprovarfylla. Vi avslutar hela skiten med Stefans visdomsord i form av en sång. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_pojkar_-_Avsnitt_20.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Grymma Athena Afshari gästar podden. Vi snackar om att följa sina drömmar, Kartellen och Timbuktus käftsmäll på Jimmy Åkesson, jornalistik och studier, hur vidrigt det är med rasism, vilken stor idol Pippi Långstrump är. Det visar sig att Athena glömt bort var hon är född och att Henrik vågar inte läsa Kristian Gidlunds bok "I kroppen min". Det blir stundtals starka känslor men också många skratt. Coca Cola-torsken Athena känner sig ibland som 10 år. Vi klämmer också av Veckans-Ångestlista. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avnitt_19.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST