Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchJune 2014
S M T W T F S
     
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

February
January

December
September
August
June
May
April
February

December
November
October
September
June
May
April
February
January

December
November

Efter inspelningen av avsnittet 30: Glöggprovarfylla. Tredje gången gillt! surrade Stefan och jag vidare och här har ni resultatet av det skitsnacket. Ett grymt härligt litet extramaterialsavsnitt. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_31.mp3
Category:general -- posted at: 10:38am CEST

För tredje året i rad guidar Bosses Pojkar er i glöggens alla mysterier. Ni lyssnare måste ju få veta i vad ni skall inhandla inför julens fylla. Bengt Frithiofsson kommer förlora jobbet på TV4 till dessa glöggens genier. I avsnittet får ni även stifta bekanskap med evolutionens nästa stora skapelse "Säl-Pingvinen", veta vilka 5 Black Metal album som passar bäst att lyssna på i jul. Finns det portfarande porrgömmor? Vad blir årets julklapp 2015? Både Henrik och Stefan vill bli siamesiska tvillingar och kunna ligga med sig själva. Stefans höjer julstämningen ordentligt med sina vackra ord. En härlig sörja av mysigt julskitsnack och andra ämnen av största vikt. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_30.mp3
Category:general -- posted at: 10:01pm CEST

Runtom Knutens nya platta Debris är vad avsnittet handlar om. Johan och Farao som är grundarna och stommen i bandet är inbjudna att snacka nya plattan i podcasten. Vi grottar ner oss i deras fantastiska album totalt. Snackar inspiration, inspelningstekniskt nörderi, förebilder, sound, gitarrljud, massa skit som hör en inspelning till,vi lyssnar så klart på skivan från första till sista låt och efter det så analyserar vi alla låtar vi hör på vårt eget vis. Varför väljer man att ge ut musik på vinyl? Debris är helgjuten skiva som inte bara staplar låtar på varandra utan är kort och gott ett album med allt vad det innebär. Fredagsmyset firar av någon konstig anledning 20-år. Vad betyder Debris? En tävling där vinnaren får ett ex av plattan "Debris" sponsras av skivbolaget Megaphoney Records. Vi kommer så klart även in på massor av sidospår i vanlig Bosses Pojkar anda. Detta är historiens kanske förkyldaste podcastinspelning. Snorigt som fan! HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_29.mp3
Category:general -- posted at: 9:30pm CEST

Är Lajvare egentligen förtäckta Swingers? Vi snackar Zombies, löpning, sommaren och kommer in på att myggan är världens farligaste djur. Vi dricker både kaffe och öl. Vi har hamnat mitt i en vallhundstävling av en slump, det är nog därför vi pratar om hundar vi verkligen älskar och att nästan alla andra hundar borde förbjudas. Topp 6 skämslåtar avhandlas och även vilka frågor som blir viktiga i kommande riksdagsvalet. Henrik skulle välja att äta ihjäl sig på Danska fläskrullader om han skulle begå självmord. Johan Mattsson gästar detta fullspäckade avsnitt som spelades in enbart iförd kalsonger. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_28.mp3
Category:general -- posted at: 12:31am CEST

Midsommar! Dag Finn från Sha-Boom har berättat att den italienska spriten Sambucka smakar som att slicka en kvinna i anus. Topp 5 ingredienser i en perfekt sillunch avhandlas. Johan vill ligga med ett kallt och krispigt liftsystem om han vore objektsexuell. Ett spontant inspelat avsnitt efter att ett pat öl, snapsar och massor av sill intagits på midsommarafton. Vad är det första Johan kommer göra när han kommer till fotbolls VM i Rio? Henrik rekommenderar ett besök på modell & giljotin museet i Liden. Som vanligt snackar vi massor av strunt och en del allvar i en skön mix. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_27.mp3
Category:general -- posted at: 9:46pm CEST

Extramaterial. A Clockwork Oranges författare Anthony Burgess, Chuck Berry, Polarpriset och lite annat avhandlas i detta avsnitt med bortklippt material från avsnittet "Bibelbabbel på Södra Teatern". Ni får höra hur det låter innan och efter podcasten Bosses Pojkar spelas in. Om ni tycker det ljudet låter annorlunda så beror det på att jag testar att spela in med en ny microfon. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_26.mp3
Category:general -- posted at: 9:43pm CEST

Kan man snacka i ett helt avsnitt om Bibeln? Det kan man tydligen! Vi pratar annan skit också men alla sidospår börjar med att vi pladdrar på om Bibeln och om tro. Vem skrev bibeln? Vilka är dom bästa filmerna baserade på bibeln? Vem var Jesus? Var han den första riktiga rockstjärnan? Kan man jobba som präst utan att vara troende? Att vara ”High on Jesus” kan ibland vara farligare än att vara hög på droger i Amsterdam. Vi lär oss att med hjälp av en enkel kommatering så kan skrifterna betyda något helt annat och tolkas olika sätt. Varför är bibeln så gubbig? Vad har brudarna för plats? Ingen vet vad den snåle av de tre vise männen heter. Veckans-Lista är: Topp 5 karaktärer i bibeln. Det överlägset längsta avsnittet hittills från Bosses Pojkar. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_25.mp3
Category:general -- posted at: 11:13pm CEST

Möt superhjälten Patrik Westerberg. På dagarna jobbar han som filmare på ett coolt Södermalmskontor. På kvällarna och nätterna luffar han runt till nya vackra och platser i Stokholmsområdet och slår upp sitt slitna tält. Hör Patriks inspirerande syn på sitt liv som hemlös. Vinterkyla, regn, hundbett med en sargad arm som följd och till och med en hjärntumör är inget som Patrik ser som något jobbigt eller tungt. Han ser det precis tvärt om. En fantastiskt inspirerande kille. Världen skulle vara en bättre plats att leva i om fler vore som honom. Vi skrattar, snackar om barnböcker, provsmakar ett par öl, får tips på 5 artister som Svenskarna borde lyssna mer på i Veckans-Lista, konstaterar att det inte är någon ide att umgås med människor som inte ger en något, jag får upp ögonen för att frihet inte alls behöver ha med ekonom att göra och mycket mycket mer. Ett härligt samtal med en otroligt härlig människa. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_24.mp3
Category:general -- posted at: 10:59pm CEST

Proust Questionnaire igen! Succén är tillbaka. Vanity Fair, Filip & Fredrik, Marcel Proust och många andra har svarat på dessa frågor, så varför skulle inte vi också kunna göra det samma. I detta avsnitt ställer lillebror Johan storebror Henrik mot väggen med dessa ibland tuffa men ofta ganska idiotiska frågor. HÅLL TILL GODO! (Del 2 av 2)

Direct download: Bosses_Pojkar_-_Avsnitt_23.mp3
Category:general -- posted at: 8:06pm CEST

Proust Questionnaire! Vanity Fair, Filip & Fredrik, Marcel Proust och många andra har svarat på dessa frågor, så varför skulle inte vi också kunna göra det samma. I detta avsnitt ställer Henrik lillebror Johan till svars med dessa ibland tuffa men ofta ganska idiotiska frågor. HÅLL TILL GODO! (Del 1 av 2)

Direct download: Bosses_Pojkar-_Avsnitt_22.mp3
Category:general -- posted at: 6:30am CEST