Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchJune 2015
S M T W T F S
     
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

February
January

December
September
August
June
May
April
February

December
November
October
September
June
May
April
February
January

December
November

Ett kort och intensivt avsnitt. Vad är skillnaden mellan kolon och semikolon? Vem fan skrämde upp Lilli & Sussie på Guldbaggen? Vem fick först idén att plocka upp ett ägg som precis ramlat ur röven på en höna, få för sig att stoppa det i kokande vatten och sen äta upp det? Mattsson gästar och vi snackar om nya podcasten Dagens Kaka. Kan inte någon pensionera VM-laget 94? Enligt Svenska Akademin är ett lejon är aldrig rädd! HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_34.mp3
Category:general -- posted at: 12:57am CEST

Vi snackar sexuella fetischer och frågar oss om fetischer alltid måste vara sexuella. Kan Tarantino rädda Chevy Chases karriär? Borde inte alla sälja sina skor till runkgubbar? Vi lyssnar på Anita Ekbergs fantastiska sommarprat. Henrik håller en helt meningslös ljud och geografilektion. Johan hyllar snippan och bjuder på granskottsvodka. Kommer äntligen Nike ut med de självknytande skorna från filmen "Tillbaka Till Framtiden II" i år 2015? Fredrik hetsar Johan att berätta om skandalen med bävrarna. Ett späckat, härligt och spretigt avsnitt. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_33.mp3
Category:general -- posted at: 8:53pm CEST

Möt sjömannen, konstnären och en av sveriges tidigaste tatuerare. En rikstigt fin människa. Lär känna rumlaren, rövaren och levnadskonstnären, mannen med den förtrollande rösten Sven "Svenne The Man" Gustafsson i kanske den här podcastens bästa avsnitt. Vi möts i ett samtal om drömmen om det stora äventyret, längtan att ta sig ut i världen, glädjeflickor, droger, tatueringskonsten och hur det var att leva i Stockholm på 50 & 60-talet. Vi hamnar även i det sjuka med apartheid, hur det är att få ge upp sin stora dröm för att ta hand om andra än sig själv. Allt får ett konstigt avbrott då Jehovas vittnen kommer på besök. Ett härligt avsnitt som jag är så glad över att ha fått spela in. HÅLL TILL GODO!

Direct download: Avsnitt_32.mp3
Category:general -- posted at: 10:42pm CEST